Wij maken gebouwen brandveilig

Contact

Wilt u meer weten over de brandveiligheid van uw gebouw? En hoe u deze op orde kunt brengen?

Bel direct   

088-0990220
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag t/m zondag: 9:00 - 17:00 uur

Bezoekadres

Bijdorp-Oost 56
2992 LA
Barendrecht

Google maps
Postadres

NLVeilig
Postbus 309
2990 AH
Barendrecht

Ik wil een reparatie of onderhoud melden

E-mail servicedesk
info@nlveilig.com

Bel servicedesk
088-0990220

Veelgestelde vragen

Het is een wettelijke taak voor u als gebouweigenaar om qua brandveiligheid 'in control' te zijn.
We kunnen een enorm scala aan artikelen uit het bouwbesluit op lepelen en allerlei NEN normen roepen maar brandveiligheid is altijd maatwerk. Nodig ons uit voor een Quick Scan Brandveilgheid en u bent middels een leesbaar rapport geheel op de hoogte waaraan uw gebouw en onderneming dient te voldoen.
Meer informatie? Bel of mail ons.

Het Nieuwe Bouwbesluit werd voor de inwerkingtreding ervan op 1 juli 2012 als 'Nieuw' gepromoot. Inmiddels is dat bouwbesluit uit 2012 niet zo nieuw maar en is het kabinet al jarenlang bezig met het goedkeuren van een écht nieuw bouwbesluit, dé BBL

Het Besluit Bouwwerken Leefomgeving (BBL) vervangt Bouwbesluit 2012. Met de inwerkingtreding van de nieuwe Omgevingswet en de vier onderliggende amvb's in 2021 wordt ook het Bouwbesluit vervangen door het Besluit bouwwerken leefomgeving.

Door de continue ontwikkelingen in de bouw- en installatiewereld nemen brandrisico's ook toe. Electrische auto's zijn bijvoorbeeld niet meer uit het straatbeeld weg te denken maar er zijn nog geen (bouwbesluit) regels voor (het beperken van) elektrische voertuig branden. En zo zijn er tal van risico's te verzinnen, hedendaags ligt die vooral op alle lithiumbranden naast de welbekende top 5 van o.a. kortsluiting, koolmonoxide, etc.